Siirry sisältöön
Etusivu
 
 
 
 
 

Ajankohtaista

08.10.2018

Tasa-arvo maaliin -seminaarin ohjelma on julkaistu

Monaliikun, Tasa-arvoteoilla vaikuttavuutta -hankkeen ja Jalkapallon Pelaajayhdistyksen 24.10. yhteistyössä järjestämän Tasa-arvo maaliin -seminaarin ohjelma ja suurin osa panelisteista ovat nyt julki. Panelisteihin kuuluvat muun muassa kansanedustaja ja Kansainvälisen Olympiakomitean jäsen Sari Essayah, jalkapalloilijat Essi Sainio ja Linda Ruutu, tasa-arvovaltuutettu Jukka Maarianvaara, Palloliiton pääsihteeri Marco Casagrande, YLE:n Sportmagasinet-ohjelman tuottaja Anki Karhu ja tutkija Riikka Turtiainen.

Seminaarissa pidetään kaksi paneelikeskustelua. Ensimmäisen paneelin teema on urheilun johtaminen ja toisen näkyvyys, media ja markkinointi. Loput panelistit ja ohjelman tarkempi aikataulu julkaistaan tapahtuman Facebook-sivuilla lähiaikoina.

Paikkoja on rajoitetusti, joten ilmoittaudu nopeasti! Yleisöllä on mahdollisuus esittää kysymyksiä ja kommentteja tilaisuuden aikana. Ilmoittautua voit täällä.

Monaliikusta löydät lisätietoja täällä ja JPY:stä täällä. Tilaisuus on myös osa kansainvälistä #FootballPeople -toimintaviikkoa, jonka tarkoitus on vähentää syrjintää jalkapallossa sekä kehittää käytäntöjä yhdenvertaisuuden lisäämiseksi.

Tasa-arvo maaliin -seminaarin ohjelma on julkaistu


 
 
 
 
login Synergia Foxy